Over

Hi, leuk dat je op mijn site bent!

Al jaren heb ik ideeën in mijn hoofd aan het borrelen over hoe je kunt leven in vrijheid. Mijn gevoel heeft me altijd gezegd dat er een andere wereld is dan waarin ik nu leef. Een andere matrix zeg maar. De geboorte van mijn 1e zoon Era in 2019 en van mijn 2e zoon Noa in 2021 heeft alles in een stroomversnelling gebracht om hier handen en voeten aan te geven. In welke wereld groeien zij op?

We zitten middenin een transitiefase van de wereld. We nemen afscheid van de oude en bouwen aan een nieuwe. Een wereld waarin iedereen bewust of onbewust een rol heeft. Ik geloof in een betere wereld. Een betere wereld creëer je zelf vanuit je eigen perceptie: believing is seeing.

Mijn rol is dat ik inspirerende verhalen vertel over die nieuwe wereld die er nu al is. In de vorm van blogs en podcasts. Ik laat een geluid horen dat gebaseerd is op vrijheid, vertrouwen en oneindige mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de aanpak? Of weet je een interessante gast voor mijn podcast? Neem dan vrijblijvend contact op met mij.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te sparren!

Hartelijk groet,

Sander Nieland