#12 Sjoerd Alblas - Puvida: Een frisse kijk op een nieuwe digitale wereld

De nieuwe digitale werkelijkheid 

De digitale wereld is een wereld zonder grenzen en vol potentieel en als we alle ingrediënten binnen handbereik hebben, kunnen we elke realiteit bouwen. De digitale wereld is opgebouwd uit twee verschillende spectrums, een van kunstmatige intelligentie en een van bewustzijn. De ene is nep en de andere is echt. Als de fake one het overneemt, kan bewustzijn niet meer bestaan.

De PUVIDA Movement is een bewuste digitale wereld en bevat een plek waar verschillende identiteiten elkaar op een bewust niveau ontmoeten en op dat niveau interactie hebben, waardoor bewustzijn kan groeien

QIS

Je zou kunnen zeggen dat we een Quantum Identity System zijn waar je op een bewust niveau percepties kunt opbouwen en daarmee in vrijheid de werkelijkheid kunt creëren.
De werkelijkheid wordt gecreëerd door perceptie en onze perceptie wordt gecreëerd door onze gedachten. PUVIDA is een hulpmiddel om percepties te bouwen, en als je vrij bent om elke perceptie te bouwen die je voor ogen hebt, is het gemakkelijker om in je dromen te geloven en zie je letterlijk je droom voor je.

De digitale wereld bevat Tekst, Geluid en Beeld en als je vrijelijk met deze ingrediënten kunt spelen, kun je iedere werkelijkheid creëren die je wilt.

The Golden Age

Dus PUVIDA is een hulpmiddel om elke realiteit te bouwen die je wilt, het heeft geen limiet. Flow is de essentie van het leven en als je een tool hebt waarin alle flow is ingebouwd, is alles mogelijk.

Welkom in de wereld van de onbeperkte mogelijkheden.

De Nieuwe Digitale Realiteit zal ons helpen ontdekken wat we al hebben en beetje bij beetje zullen we de digitale wereld verlaten om onze innerlijke wereld te hervinden en daarmee een hele Nieuwe Fysieke Wereld te bouwen.

– Sjoerd Alblas Oprichter van PUVIDA